Αθήνα
Αθήνα
Καλύβια Θορικού
Θεσσαλονίκη
Λάρισα
Ιωάννινα
Τρίκαλα
Καρδίτσα
Βόλος
Λαμία
Κατερίνη
Κοζάνη
Βέροια

Franchise

H KIOUSSIS TRANSYS

οραματίζεται και σχεδιάζει προσεκτικά το μέλλον. Με γνώμονα την εμπειρία και τη γνώση που έχει αποκομίσει μέσα από την πολύχρονη και επιτυχημένη παρουσία της στην ελληνική αγορά, η εταιρεία σχεδιάζει προσεκτικά τα επόμενα βήματά της, τα οποία θα την οδηγήσουν με ασφάλεια και με δυναμική στο μέλλον. Με δεδομένες τις ριζικές αλλαγές της ελληνικής αγοράς μέσα στα επόμενα χρόνια, την πρόκληση της ενιαίας Eυρωπαϊκής Aγοράς και τη γειτνίαση με τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η KIOUSSIS TRANSYS είναι έτοιμη να δημιουργήσει το πιο εξελιγμένο μοντέλο δικτύου μεταφορών -αυτό που θα έχουν πραγματικά ανάγκη οι πελάτες της- σημερινοί και μελλοντικοί- σε ένα νέο και περισσότερο απαιτητικό περιβάλλον αγοράς.

Για την περαιτέρω ανάπτυξή της, η KIOUSSIS TRANSYS επέλεξε το σύστημα franchising ως την πλέον σίγουρη και αξιόπιστη μέθοδο επέκτασης. Στους franchisees της η εταιρεία, εκτός από την αναγνωρισιμότητα και την αξιοπιστία του ονόματός της, παρέχει τεχνογνωσία σε τομείς απαραίτητους για την απρόσκοπτη λειτουργία μίας επιτυχημένης μεταφορικής εταιρείας. Συγκεκριμένα εξασφαλίζει:

• Έλεγχο διανομών, χρησιμοποιώντας ένα ολοκληρωμένο, υπερσύγχρονο σύστημα μηχανογράφησης που επιτρέπει τον έλεγχο όλου του δικτύου, καθώς και των σημείων διανομής

• Οργάνωση και Διαχείριση Αποθηκευτικών Χώρων (οργάνωση αποθήκης, εσωτερική διακίνηση, ασφαλή τοποθέτηση κ.λπ.)

• Εκπαίδευση προσωπικού με σεμινάρια και με Operational & Training Manuals.

ΠΛHPOΦOPIEΣ FRANCHISE

Mέσο Mέγεθος Kαταστήματος: 40-80 τ.μ. + 40-120 τ.μ. αποθήκη

Mέσο Ύψος Eπένδυσης: 53.000-83.000 Eυρώ (ανάλογα με τον τύπο καταστήματος)

Initial Fee: Δεν υπάρχει

Royalities: 6% επί των πωλήσεων

Yπεύθυνος Aνάπτυξης: The Franchise Co.

Tηλέφωνο: 210-6756200

KIOUSSIS TRANSYS: Tηλ. & Fax: 210-3464226

Συχνές ερωτήσεις

Για τεχνικά προβλήματα ή ζητήματα υποστήριξης, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τμήμα υποστήριξης της εταιρείας μας. Παρακαλώ στείλτε ένα email στη διεύθυνση [email protected] και περιγράψτε λεπτομερώς το πρόβλημά σας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα εργαστούν για να βρουν μια λύση για εσάς το συντομότερο δυνατό.

Η εταιρεία μας προσλαμβάνει νέο προσωπικό. Στην παρούσα φάση, αναζητούμε άτομα που να έχουν την ενέργεια και τις δεξιότητες να ενταχθούν στην ομάδα μας και να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

Δεν ξέρεις ακόμα ποιές είναι οι ανάγκες σου;