Αθήνα
Αθήνα
Καλύβια Θορικού
Θεσσαλονίκη
Λάρισα
Ιωάννινα
Τρίκαλα
Καρδίτσα
Βόλος
Λαμία
Κατερίνη
Κοζάνη
Βέροια

Το δίκτυό μας

Με επίκεντρο εσάς

Η έμπνευση πηγάζει από τη γενναιόδωρη γη της Λάρισας, εκεί όπου η KIOUSSIS TRANSYS αναπτύσσει την επιχειρηματική της έδρα. Σε μία υπερσύγχρονη αποθήκη, με επιφάνεια 2.000 τετραγωνικών μέτρων, τα πάντα είναι σχεδιασμένα για την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των εμπορευμάτων. Βιομηχανικά δάπεδα, ράμπες και φυσούνες χορεύουν σε μία συναρπαστική χορογραφία, προσφέροντας γρήγορη και ασφαλή αποθήκευση που λειτουργεί ακόμα και τις 24 ώρες το 24ωρο, αποτελώντας τον πυρήνα διαλογής και οργάνωσης για όλη την εταιρεία.

Ο χάρτης της ΚIOUSSIS TRANSYS αντλεί την δύναμή του από 13 εντυπωσιακά υποκαταστήματα, όπου οι μεταφορές εξελίσσονται σε μια αρμονική συμφωνία. Έχοντας κατακτήσει τον αξιοζήλευτο τίτλο του καλύτερου καλλιτέχνη στον τομέα των μεταφορών, η KIOUSSIS TRANSYS προσφέρει απευθείας διακίνηση εμπορευμάτων, αποκαλύπτοντας ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο των μεταφορών.

Αποτελεσματικές λύσεις

Κατευθυνόμενη από την καρδιά της Λάρισας, η εταιρεία διαγράφει ένα εκθαμβωτικό πορτρέτο της κάλυψης, συμπληρώνοντας τον κύκλο σε περιοχές όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλο, Λαμία και Θήβα. Τα φορτηγά της KIOUSSIS TRANSYS, με την αναγνωρίσιμη εμβληματική ένδειξη, οδηγούν τα εμπορεύματα σας σε όλο τον χάρτη της Ηπειρωτικής Ελλάδας, καλύπτοντας τον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκης με ακρίβεια και ευστοχία.

Ανατρεπτική Επιτυχία

Η KIOUSSIS TRANSYS ξεπερνά τα όρια του χρόνου και του χώρου, εξαπλώνοντας το έργο της στους νομούς Ημαθίας-Πέλλας και Κοζάνης-Γρεβενών, αναπτύσσοντας τις διαστάσεις της κάλυψης. Με αισθητική και δύναμη, εξερευνά νέα μονοπάτια, καθοδηγώντας τα εμπορεύματα προς το φως της επιτυχίας. . Με τον ίδιο πάθος και αφοσίωση, η KIOUSSIS TRANSYS διεύρυνε πρόσφατα την παρουσία της στον χάρτη της Δυτικής Ελλάδας, καθώς έχει επιβιβάσει τον εαυτό της στις πόλεις των Ιωαννίνων και της Αγρινίου, εξυπηρετώντας τις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Η φιλοσοφία του «THE EXTENDED TRANSPORT NETWORK» αποτυπώνεται με έντονα χρώματα στον χάρτη της ηπειρωτικής Ελλάδας. Είναι η ιστορία μιας εταιρείας που αναστατώνει τον κόσμο των μεταφορών, διατυπώνοντας με αποφασιστικότητα το μέλλον.

Ακόμα και οι απόμακρες γωνιές της Ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας δεν μένουν πια απρόσιτες, καθώς η KIOUSSIS TRANSYS απλώνει το φτερό της στον αυτοκινητόδρομο Α5 Ιωνία Οδός και στον Α2 Εγνατία Οδός, αφήνοντας υποσχέσεις για μελλοντικά ταξίδια.

Σταθμός αναμφίβολης επιτυχίας, τα δύο μεγαλύτερα hubs σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εξυπηρετούν με ευγνωμοσύνη τις ανάγκες των πελατών της, ανοίγοντας νέα ορίζοντα για αποστολές που ταξιδεύουν προς το άπειρο και πέραν. Εδώ όπου το παρόν συναντά το μέλλον, η εταιρεία διαπνέεται από το όραμά της, ανοίγοντας τον δρόμο για μια ακόμα πιο λαμπρή και επιτυχημένη αύρα.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της KIOUSSIS TRANSYS, όπου η μυθική περιπέτεια των μεταφορών σαγηνεύει τον κόσμο, ένα περιοδικό απόθεμα ανατρεπτικής επιτυχίας και εκπλήξεων. Εδώ, η μοναδικότητα της κάλυψης συναντά την ευφυΐα της τεχνολογίας, και ο δρόμος για την απόλυτη λύση στις μεταφορές ανοίγει ευρέως, προσκαλώντας κάθε εμπορεύματος να ανακαλύψει τη δική του ιστορία επιτυχίας. Και προς το παρόν, η KIOUSSIS TRANSYS και η πορεία της αναπτύσσεται από στιγμή σε στιγμή, με φόντο το απέραντο τοπίο της μεταφοράς.

Ασφάλεια

Γρήγορη Παράδοση

24/7 Λειτουργία