Αθήνα
Αθήνα
Καλύβια Θορικού
Θεσσαλονίκη
Λάρισα
Ιωάννινα
Τρίκαλα
Καρδίτσα
Βόλος
Λαμία
Κατερίνη
Κοζάνη
Βέροια

Η εταιρεία μας

Η KIOUSSIS TRANSYS

είναι μια εταιρεία με ξεχωριστή πορεία στον κλάδο των μεταφορών. Η αξοσημείωτη πορεία της από το 1959 μέχρι σήμερα βασίζεται στην αυστηρά πελατοκεντρική φιλοσοφία λειτουργίας της και την ικανότητα προσαρμογής στις απαιτήσεις της αγοράς. Προσανατολισμένη πάντα στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, παρέχει ταχύτητα, ασφάλεια, αξιοπιστία, σιγουριά και εξειδίκευση, στοιχεία ζωτικής σημασίας για την επιτυχημένη λειτουργία των πελατών της.

Είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία του κλάδου που διαθέτει πιστοποιητικό ISO 90001:2015. To πιστοποιητικό αυτό εκφράζει την απόλυτη δέσμευση της KIOUSSIS TRANSYS να προσφέρει συνεχώς υπηρεσίες υψηλής στάθμης.

Σήμερα η KIOUSSIS TRANSYS διαθέτει εντυπωσιακό πελατολόγιο με υπερεικοσαετείς συνεργασίες που την επιλέγει σταθερά για: μεταφορές φορτίων, διανομές, περισυλλογές. Η εταιρεία εξυπηρετεί πληθυσμιακά το 80% και γεωγραφικά το 60%, της Ελλάδας , ενώ η 24ωρη λειτουργία της επιτρέπει την ολοκλήρωση σε 24 ώρες το 90% και σε 12-16 ώρες του 60%, του έργου.

H KIOUSSIS TRANSYS είναι εταιρεία με ηγετική θέση στον τομέα των ανά την Ελλάδα μεταφορώ. Ιδρύθηκε το 1959 ως ΚΙΟΥΣΗΣ ΕΘΝΙΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΙ από τον Μιχάλη Κιούση, ένας πρωτοπόρο για την εποχή του στον κλάδο των μεταφορών. Ο Μιχάλης Κιούσης ήταν ένας άνθρωπος με όραμα, με στόχους και με αξίες που σφράγισαν την ανοδική πορεία της εταιρείας. Η ανάπτυξη της KIOUSSIS TRANSYS ήταν ραγδαία και το 1977 έγινε η πρώτη εταιρεία του κλάδου που μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία με 10 ιδιόκτητα φορτηγά.

Σήμερα η KIOUSSIS TRANSYS έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα των μεταφορών με υποκαταστήματα σε κομβικά σημεία της χώρας, με μεγάλο αριθμό ιδιόκτητων και συνεργαζόμενων φορτηγών και με το πλέον υψηλό και αξιόπιστο επίπεδο υπηρεσιών.

Πέρα του διευρυμένου δικτύου και των υψηλών επιπέδου υπηρεσιών, η KIOUSSIS TRANSYS διακρίνεται για την ταχύτητα ανταπόκρισης και μεταφοράς των φορτίων, με μέσο όρο παράδοσης (από και προς όλα τα υποκαταστήματα) τις 18 ώρες. Εξάλλου έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας με τους πελάτες της, θέτοντας και εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα στάνταρ της αγοράς. Η ισχυρή παρουσία της KIOUSSIS TRANSYS στην αγορά, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία, της επιτρέπουν να ανταποκρίνεται με ευελιξία και με ταχύτητα στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των πελατών της.

Η KIOUSSIS TRANSYS φιλοδοξεί να συνεχίσει να αναπτύσεται δυναμικά, παρέχοντας εξειδικευμένα προϊόνται και υπηρεσίες σε μεγάλες εταιρείες αλλά και σε πελάτες λιανικής, χωρίς ποτέ να “προδίδει” τις αρχές της ποιότητας των παρεχόμεων υπηρεσιών και της αξιοπιστίας, τις αρχές που την έχουν τοποθετήσει στην κορυφή.

Η αποστολή μας

  • Ασφαλείς και Αξιόπιστες Μεταφορές: Η Επιλογή των Επαγγελματιών
  • Εξασφαλίστε Άψογες Μεταφορές με την Εταιρεία μας
  • Μετακινήσεις που Εμπνέουν Εμπιστοσύνη: Η Μεταφορική μας Εταιρεία
  • Στοχεύοντας στην Αρτιότητα: Υπηρεσίες Μεταφορών που Μετρούν
  • Μεταφέροντας την Επιτυχία σας: Η Μεταφορική Μας Εταιρεία στο Πλευρό σας
  • Ασφαλείς και Αξιόπιστες Μεταφορικές Λύσεις

Συχνές ερωτήσεις

Για τεχνικά προβλήματα ή ζητήματα υποστήριξης, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τμήμα υποστήριξης της εταιρείας μας. Παρακαλώ στείλτε ένα email στη διεύθυνση [email protected] και περιγράψτε λεπτομερώς το πρόβλημά σας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα εργαστούν για να βρουν μια λύση για εσάς το συντομότερο δυνατό.

Η εταιρεία μας προσλαμβάνει νέο προσωπικό. Στην παρούσα φάση, αναζητούμε άτομα που να έχουν την ενέργεια και τις δεξιότητες να ενταχθούν στην ομάδα μας και να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

Δεν ξέρεις ακόμα ποιές είναι οι ανάγκες σου;