Αθήνα
Αθήνα
Καλύβια Θορικού
Θεσσαλονίκη
Λάρισα
Ιωάννινα
Τρίκαλα
Καρδίτσα
Βόλος
Λαμία
Κατερίνη
Κοζάνη
Βέροια

Σχολή Οδηγών

Νέα σχολή οδήγηση

από την KIOUSSIS TRANSYS, μιας μεγάλης και καθιερωμένης μεταφορικής εταιρείας που έχει δεσμευτεί στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών για δεκαετίες.

Η σχολή οδήγησης μας δημιουργήθηκε με στόχο να προετοιμάσει την επόμενη γενιά επαγγελματικών οδηγών με τις καλύτερες δεξιότητες και γνώσεις στον τομέα της οδήγησης. Με εξειδικευμένους εκπαιδευτές και σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία που ενισχύει τις γνώσεις και τις δεξιότητες κάθε σπουδαστή.

Στη σχολή μας, επικεντρωνόμαστε όχι μόνο στην εκμάθηση των βασικών αρχών της οδήγησης, αλλά και στην προετοιμασία των μελλοντικών οδηγών για τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου των μεταφορών. Με εξατομικευμένες προσεγγίσεις και σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε οδηγούς που όχι μόνον θα είναι ικανοί να οδηγούν με ασφάλεια και επιδεξιότητα, αλλά και να ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις.

Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο των μεταφορών, ή για προσωπικό σας όφελος η σχολή οδήγησης μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί που ονειρεύεστε. Ελάτε να μας γνωρίσετε και ανακαλύψτε την εμπειρία της εκπαίδευσης στην οδήγηση με την KIOUSSIS TRANSYS.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: ΔΗΜ. ΑΒΑΔΕΛΟΣ

Καφαντάρη 41, Αθήνα, Τ. 216 0014440

Συχνές ερωτήσεις

Για τεχνικά προβλήματα ή ζητήματα υποστήριξης, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τμήμα υποστήριξης της εταιρείας μας. Παρακαλώ στείλτε ένα email στη διεύθυνση [email protected] και περιγράψτε λεπτομερώς το πρόβλημά σας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα εργαστούν για να βρουν μια λύση για εσάς το συντομότερο δυνατό.

Η εταιρεία μας προσλαμβάνει νέο προσωπικό. Στην παρούσα φάση, αναζητούμε άτομα που να έχουν την ενέργεια και τις δεξιότητες να ενταχθούν στην ομάδα μας και να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

Δεν ξέρεις ακόμα ποιές είναι οι ανάγκες σου;