Ιστορία

Η ιστορία της ξεκινά το 1959, όταν ιδρύθηκε υπό την επωνυμία «ΚΙΟΥΣΗΣ ΕΘΝΙΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΙ» από τον Μιχάλη Κιούση, έναν διορατικό άνθρωπο για την εποχή του στον τομέα των μεταφορών.

Ο Μιχάλης Κιούσης, εμπνευσμένος από την ιδέα του, διαμόρφωσε μια εταιρική κουλτούρα βασισμένη στο όραμα, τους στόχους και τις αξίες του. Αυτές οι αξίες αποτέλεσαν το θεμέλιο για την επιτυχημένη και ανοδική πορεία της εταιρείας. Με πάθος και αφοσίωση, η KIOUSSIS TRANSYS ανέπτυξε τις δραστηριότητές της και το 1977 κατάφερε να μετατραπεί σε Ανώνυμη Εταιρεία, για πρώτη φορά στον κλάδο των μεταφορών, διαθέτοντας ένα στόλο από 10 ιδιόκτητα φορτηγά.

Bράβευση από τη MERCEDES BENZ Γερμανίας (1977) Bράβευση από τη MERCEDES BENZ Γερμανίας (1977) Bράβευση από τη MERCEDES BENZ Γερμανίας (1977)
 Bράβευση από τη MERCEDES BENZ Γερμανίας (1977)  Bράβευση από τη MERCEDES BENZ Γερμανίας (1977)  O ιδρυτής της επιχείρησης, Mιχάλης Kιούσης

Η απόφαση να μετατραπεί σε Ανώνυμη Εταιρεία αποτέλεσε σημαντικό ορόσημο για την KIOUSSIS TRANSYS, καθώς ενισχύθηκε η θέση της ως πρωτοπόρου στον κλάδο των μεταφορών και παρέχοντας ακόμα υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στους πελάτες της.

Μέχρι και σήμερα, η KIOUSSIS TRANSYS διατηρεί τον δυναμισμό και την δέσμευσή της για συνεχή ανάπτυξη και προοδευτική εξέλιξη, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της με απόλυτη αξιοπιστία και αφοσίωση στον τομέα των μεταφορών. Με εμπειρία που ξεπερνά τα έξι δεκαετίες, η εταιρεία συνεχίζει να αποτελεί πρότυπο υπηρεσίας και αξιοπιστίας στην αγορά μεταφορών.

Με υπερηφάνεια, από τον Απρίλιο του 2023, η KIOUSSIS TRANSYS επεκτάθηκε και στον κλάδο του 3PL LOGISTIC (Third-Party Logistics), προσφέροντας μια νέα και ολοκληρωμένη δυνατότητα υπηρεσιών στους πελάτες της και πέρα από αυτούς.

Στο πλαίσιο αυτής της διεύρυνσης, η εταιρεία διαθέτει έναν εντυπωσιακό αποθηκευτικό χώρο 3000 τετραγωνικών μέτρων, τον οποίο έχει εγκαταστήσει στα Καλύβια Θορικού, Αττικής. Αυτός ο νέος χώρος εξοπλίζεται με τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες, επιτρέποντας την ασφαλή και αποτελεσματική αποθήκευση των εμπορευμάτων των πελατών μας.

Με την προσθήκη αυτού του νέου τμήματος 3PL LOGISTIC, η KIOUSSIS TRANSYS προσφέρει στους πελάτες της ένα εντελώς ολοκληρωμένο δίκτυο μεταφοράς και αποθήκευσης, καλύπτοντας κάθε φάση της αλυσίδας εφοδιασμού. Αυτή η πολυδιάστατη υπηρεσία παρέχει στους πελάτες μας την δυνατότητα να εμπιστευτούν την ολοκληρωμένη διαχείριση των προϊόντων τους, από την αποθήκευση και τη διαχείριση του αποθεματικού έως τη διανομή και την παράδοση.