Ιστορία

H KIOUSSIS TRANSYS είναι εταιρεία με ηγετική θέση στον τομέα των ανά την Ελλάδα μεταφορών. Iδρύθηκε το 1959 ως ΚΙΟΥΣΗΣ ΕΘΝΙΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΙ από τον Μιχάλη Κιούση, έναν πρωτοπόρο για την εποχή του στον κλάδο των μεταφορών.

Ο Μιχάλης Κιούσης ήταν ένας άνθρωπος με όραμα, με στόχους και με αξίες που σφράγισαν την ανοδική πορεία της εταιρείας. Η ανάπτυξη της KIOUSSIS TRANSYS ήταν ραγδαία και το 1977 έγινε η πρώτη εταιρεία του κλάδου που μετατράπηκε σε Aνώνυμη Eταιρεία με 10 ιδιόκτητα φορτηγά.

Bράβευση από τη MERCEDES BENZ Γερμανίας (1977) Bράβευση από τη MERCEDES BENZ Γερμανίας (1977) Bράβευση από τη MERCEDES BENZ Γερμανίας (1977)
 Bράβευση από τη MERCEDES BENZ Γερμανίας (1977)  Bράβευση από τη MERCEDES BENZ Γερμανίας (1977)  O ιδρυτής της επιχείρησης, Mιχάλης Kιούσης

Σήμερα, η KIOUSSIS TRANSYS έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα των μεταφορών, με υποκαταστήματα σε κομβικά σημεία της χώρας, με μεγάλο αριθμό ιδιόκτητων και συνεργαζόμενων φορτηγών και με το πλέον υψηλό και αξιόπιστο επίπεδο υπηρεσιών.

Πέραν του διευρυμένου δικτύου και των υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, η KIOUSSIS TRANSYS διακρίνεται για την ταχύτητα ανταπόκρισης και μεταφοράς των φορτίων, με μέσο όρο παράδοσης (από και προς όλα τα υποκαταστήματα) τις 18 ώρες.

Eξάλλου έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας με τους πελάτες της, θέτοντας και εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα στάνταρ της αγοράς.
H ισχυρή παρουσία της KIOUSSIS TRANSYS στην αγορά, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία, της επιτρέπουν να ανταποκρίνεται με ευελιξία και με ταχύτητα στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των πελατών της.

H KIOUSSIS TRANSYS φιλοδοξεί να συνεχίσει να αναπτύσσεται δυναμικά, παρέχοντας εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες σε μεγάλες εταιρείες, αλλά και σε πελάτες λιανικής, χωρίς ποτέ να «προδίδει» τις αρχές της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και της αξιοπιστίας, τις αρχές που την έχουν τοποθετήσει στην κορυφή.