Δίκτυο

H KIOUSSIS TRANSYS εδρεύει σήμερα στη Λάρισα και διαθέτει μία υπερσύγχρονη αποθήκη, έκτασης 2.000 m2 με όλα τα απαραίτητα συστήματα (βιομηχανικά δάπεδα, ράμπες και φυσούνες) τελευταίας τεχνολογίας για τη γρήγορη και ασφαλή αποθήκευση των εμπορευμάτων.

H γεωγραφική θέση της εταιρείας τής επιτρέπει να ανταποκρίνεται άμεσα, με ιδιαίτερη έμφαση στη διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά της Kεντρικής και της Βόρειας Eλλάδας. Παράλληλα με τα υποκαταστήματα που σταδιακώς εγκαινιάζει σε κομβικά σημεία της Ελλάδας, η KIOUSSIS TRANSYS αυξάνει διαρκώς την κάλυψη της χώρας.

Σήμερα λοιπόν η εταιρεία έχει κατορθώσει να καλύπτει πληθυσμιακά, με απόλυτη επιτυχία και με αποτελεσματικότητα, το 80% της Eλλάδας. Γεωγραφικά, η κάλυψη αυτή ξεπερνά το 60%, ενώ δεν σταματά να διευρύνεται.

Με κέντρο 10 κομβικές πόλεις, το δίκτυο της KIOUSSIS TRANSYS απλώνεται και έξω από τα όρια των νομών τους, με ισχυρό πλεονέκτημα την άμεση και ταχύτατη ανταπόκριση.

Ειδικότερα για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών του Νομού Αττικής, δημιουργήθηκαν νέες εγκαταστάσεις (γραφεία, αποθηκευτικοί χώροι, κέντρο διανομής) επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, σε απόσταση 500 μέτρων από τον κόμβο «Σείριος». Οι κτιριακές εγκαταστάσεις καταλαμβάνουν 400 m2 σε μία έκταση τεσσάρων στρεμμάτων και έρχονται να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα γραφεία της εταιρείας στην Αττική.